woensdag 7 september 2011

Fietszoektocht

Op zaterdag 17 september is er een toffe fietszoektocht van onze school. Afhankelijk van waar je woont, word je ingedeeld in een ploeg. Toch mag je fietsen wanneer je wil en met wie je wil!
Ik doe een oproep aan alle mensen die in de Klaverstraat, Lozenhoek, Zandstraat, Terheidelaan, Torenhoflaan, Veldstraat, Hellicht, Heikant en Aarschot wonen!!! Als je je inschrijft, vormen wij samen de ZWARTE ploeg! Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen uit deze straten te motiveren om mee te doen. De grootste ploeg wint voor iedereen een ijsje!!!! (maar heeft vooral veel meer fun natuurlijk!!!)

Er is ook een kleine wedstrijd bezig op facebook in verband met deze fietstocht. Je moet een verkeersbord gaan zoeken in Rotselaar en aan de achterkant hangt een letter-cijfercombinatie. Als je die doorgeeft, kan je al een prijsje winnen! Als je ingeschreven bent in het ZWARTE team, mag je aan mij (juf Kristien) een tip komen vragen. Ik help je graag verder... ;-)

Ga op zoek naar mensen uit deze straten en probeer ze te laten meedoen. (mensen die ergens anders wonen, kunnen natuurlijk ook meedoen en zitten dan gewoon in een andere ploeg!)

Sportieve groetjes van een meter van de ZWARTE ploeg, juf Kristien

6 opmerkingen:

  1. cool maar ik zit in de paarse ploeg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen probleem, hoor Wout!!! We gaan ons allemaal keigoed amuseren en zullen eens naar zwaaien als we elkaar tegenkomen. En achteraf drinken we samen een glaasje op het Klinkerterras! OK?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik hoop dat het dit jaar word

    BeantwoordenVerwijderen
  4. juf het was zaterdag kij tof met de fietszoektogt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Da's waar, Lynn!!! Dat winnend ijsje op 't einde was ook leuk, hé!? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen