donderdag 13 september 2018

Dorpsklassen dag 3

Wat een topdag! Na een heerlijk ontbijt begonnen we met een klasmoment. We vertelden over belangrijke plaatsen in Rotselaar en vulden onze bundel wat aan. Daarna was het tijd voor een tussendoortje. Onze kookploeg verwent ons elke dag met een buffet vol gesneden stukjes fruit en daarna met jullie zelfgebakken wafels/cake/... Er is hier al heel wat afgesmuld!! Dankjewel aan iedereen die een steentje bijgedragen heeft. De kids (én de volwassenen ;-)) hebben ervan genoten!!
Daarna was het tijd voor een reuze ganzenbordspel waarin heel wat opdrachten i.v.m. ons thema verwerkt zaten. 's Middags was het feest in onze buik : kroketballetjes met kip en appelmoes!!
In de namiddag mochten de kinderen kiezen tussen verschillende activiteiten : koken, knutselen, mountainbiken, levende gezelschapsspelen spelen, oefenen voor de bonte avond of levende stratego spelen. Na het vieruurtje kozen ze een andere activiteit en daarna aten we croque monsieurs.
Vanavond was het eindelijk zover : bonte avond, fuifavond!! Wat een talenten zitten er tussen onze derde- en vierdeklassers!! Ze hebben genoten van elkaars acts en vonden het een fantastische avond!! Enkelen schrokken toen we zeiden dat het morgen de laatste dag was en we terug naar huis zouden gaan. Nu al??? We rollen morgen vol verhalen de berg af en zien jullie rond 15 uur terug op school!!
Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten