woensdag 17 september 2014

dorpsklassen dag 2

Wat een mooie dag! Na een verkwikkende nachtrust (tot ongeveer half 7 was het toch behoorlijk stil!) begonnen we al dansend aan een nieuwe dag. Daarna kregen we het bezoek van de burgemeester, zijn 2 secretaresses, Rasta Pasta en 4 jongeren die van straat geplukt waren. Zij hadden het ontstellende nieuws dat er deze nacht een aardbeving geweest is in Rotselaar en alle gebouwen van de kaart geveegd zijn. Aan de hand van opdrachten konden de kinderen geld verdienen om de gemeente terug op te bouwen. Juf Sandra was ook ongerust en kwam een kijkje nemen, maar zag dat hier alles dik in orde was!
Vanmiddag aten we wortelpuree met worst en daarna schreven we een briefje naar de mama's en de papa's. Maar toen was het eindelijk tijd om kampen te bouwen. Niet altijd evident...
We hebben fijn gespeeld in het bos, in onze kampen, op het voetbalveld, met de meesters, juffen en moni's, in de speeltuin, ... Heerlijk!
Na het avondeten (balletjes met kriekjes) was het douchetijd. Ook niet evident... ;-)
Iedereen ligt op dit moment proper gewassen in bed te dromen van wat nog gaat komen.

Hier zijn de foto's van de klasfotografen, de juffen en moni's van vandaag :

https://plus.google.com/photos/103912184809403660382/albums/6060015479898681521?authkey=CNrn2MfsvP7L2QE

Meer foto's vind je op de blog bij het 3de! http://klinkerl3.blogspot.be/

1 opmerking:

  1. Ik vind dat wij sinds de aardbeving prachtige kampen hebben om in te wonen. Tevens hebben wij een hippe burgemeester en een hedendaags secretaresse en een echte rastaman .Wauw ik zou ook graag terug in het 4 de leerjaar zitten, zo'n superleuke dagen. Els (mama Arne Bellemans)

    BeantwoordenVerwijderen