zaterdag 20 september 2014

Dorpsklassen : the end...

Na het vorige verslag volgde een echt feest! We aten aperitiefhapjes die de 3 kinderen die wilden koken tijdens de keuze-activiteiten, gemaakt hadden. Daarna kregen we pannenkoeken als avondmaal.
Toen was het eindelijk tijd voor 'de bonte avond'. Verschillende kinderen gaven op het podium het beste van zichzelf. We hebben echt talent gezien!
Een feestavond zonder chips en frisdrank is natuurlijk geen echte feestavond. Wie daarna nog wou, mocht de beentjes los schudden op de dansvloer. Wie liever een strip las of in bed kroop, kon daar ook voor kiezen. Als afsluiter van de avond bekeken we het filmpje dat we gemaakt hebben voor de burgemeester. Hopelijk is hij tevreden met de promotiefilm voor de gemeente Rotselaar!
Moe maar voldaan kroop iedereen in bed. Het was heel snel stil en de volgende morgen hoorde je om half 8 alleen vogeltjes fluiten op 'onzen berg'... ;-)
Na een stevige portie ochtendgym kregen we een heerlijk uitgebreid gezond ontbijt voorgeschoteld. Er werd gesmuld!! En toen volgde de grootste uitdaging : inpakken. Op elke kamer begeleidde 1 volwassene het hele gebeuren. Hopelijk is alles goed aangekomen thuis. Als je iets vindt dat niet van jou is, breng je het maar mee naar school!
Als laatste activiteit hadden de moni's een strategospel in elkaar gestoken. Toevallig is stratego het spelletje dat deze week het meeste gespeeld is en waar onze dorpsklassers duidelijk fan van zijn! Ze waren dus heel enthousiast en deden allemaal hun best om bananen in hun kamp te krijgen.
Maar aan alle mooie liedjes komt een einde en zo reden we (na een paar hotdogs en dessertjes) moe maar tevreden naar huis.

Dit zijn de laatste foto's van op 'den berg' :

https://plus.google.com/photos/103912184809403660382/albums/6061054651958175617?authkey=CIfD08z-9Z-4swE

Nog een dikke dankjewel aan de moni's en de kookploeg! Jullie waren geweldig!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten