zondag 8 november 2015

Enkele belangrijke weetjes

Hopelijk hebben jullie genoten van een rustige, ontspannende, zonnige week en zijn jullie klaar om er weer in te vliegen! Er staat de volgende weken heel wat op ons programma!
Dit zijn dingen die handig zijn om te weten :

* We beginnen deze week met 'werkwoordweken' in spelling. Dat wil zeggen dat de dt-regel gaandeweg aangeleerd wordt. De 'gewone' woordpakketten zal je dus eventjes niet zien. Er is dan ook geen 'gewoon' dictee op vrijdag. Op 20 november staat wel een controledictee gepland waarin alle woorden van WP 1 tot en met 7 kunnen voorkomen (en transferwoorden volgens de behandelde regels).
Soms kunnen er toetsjes gebeuren om te zien of je de leerstof van de werkwoorden goed beet hebt.

* Deze week is het een turnweek en gaan we dus NIET zwemmen! (De zwemdata staan in de kolom hiernaast!)

* We zijn echter extra sportief deze week, want donderdag doen we mee aan 'Alles met de bal'. We zijn nog op zoek naar enkele extra begeleiders (ouders, grootouders,...) voor deze activiteit. Ze gaat door in de meander en begint om 13 uur. We vertrekken op school om 12u45 en zijn ten laatste op het gewone uur weer thuis. Als je het ziet zitten om mee te begeleiden, laat je best zo snel mogelijk iets weten aan één van de juffen! Een dikke dankjewel op voorhand!!!

* Lees je boek van de bib uit, want volgende week gaan we het terug inleveren!

* Er werd voor de vakantie nog stevig geposeerd. Daarvan zie je hier het resultaat.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten