zondag 18 september 2016

Terugblik op de laatste dorpsklassendag

Na de ochtendgym stond een heerlijk ontbijt te wachten. We ontbeten rustig en op ons gemak en genoten van de vele lekkernijen waartussen we konden kiezen. Daarna hadden we de grootste uitdaging van de hele week : alle valiezen inpakken en het hele huis poetsklaar maken. In elke kamer was een moni of leerkracht aanwezig. We zagen dat de kids goed samenwerkten en hun best deden om alles in te pakken. (als hun hele kamer leeg was, mochten ze buiten gaan spelen... ;-))
Geen enkel verloren voorwerp hadden we toen de bagage weg was!! Super! (op school zijn nog wel enkele kleine dingen blijven liggen)
Slagen in deze uitdaging verdiende... een tussendoortje ;-) en een laatste bosspel! De moni's hadden een soort stratego gemaakt en de kids genoten van hun laatste spel. En toen waren verschillende kaarsjes helemaal opgebrand... We aten nog een hotdog en kwamen dan rustig onze berg af, terug in de bewoonde wereld.
Het was een heerlijke week met prachtig weer, geweldige kinderen, toffe moni's, lekker eten, een leuke kookploeg,... We hebben ervan genoten en hopen dat van de kinderen ook!

Hier zijn de laatste dorpsklassenfoto's. Heb je deze week ook naar de foto's en verslagje op de blog van het 3de gekeken? http://klinkerl3.blogspot.be/ 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten