zaterdag 21 maart 2020

Whaw...

Berichtjes, foto's, filmpjes, powerpoints,... ik denk dat de ict-doelen dit schooljaar zeker en vast bereikt zijn!!!! Jullie zijn ongelooflijk creatief op alle vlakken en vervelen jullie precies helemaal niet!! Dit kan ik alleen toejuichen!!!! Ook ik heb deze week al heel wat bijgeleerd... ;-)

Lowie heeft een heel verslag gemaakt over zijn activiteiten met een tip over leuke zoektocht!!! En wat hij gaat eten vanavond... mmmmmm...iets wat jullie allemaal lusten!!! ;-)



Ook ons Nette verveelt zich absoluut niet!!! Zij en haar zus hebben hartjes gemaakt om bij oude mensen in de buurt en in het rusthuis in de brievenbus te steken of af te geven. Dit is een heel leuk idee!! Misschien kunnen sommige andere klasgenootjes dit ook doen!!


En er wordt al druk met skype geëxperimenteerd. Op die manier kan je toch al eens tetteren met elkaar, zoals jullie gewoon zijn... ;-p


Maar Nette trakteert ons ook op een lesje muziek! Ze heeft een liedje gevonden over het Corona-virus en er daarna haar eigen versie van gemaakt!! Fantastisch!!!! Kijk en luister maar... en zing gerust uit volle borst mee!!

Dit is de versie van op you tube : https://www.youtube.com/watch?v=Z_lPB40qjr4


Geweldig, hé!!!! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten